Har Annie Lööw nu blivit Socialdemokrat hon också?

0
214

BLOGG

Efter en stunds tystnad fattade så Annie Lööw det olyckliga beslutet att man skulle stödja
Socialdemokrater och Miljöpartister i beslutet att man skulle låta de ensamkommande unga (9000 st) som fyllt 18 år innan de fått asylrätten prövad skall få stanna i vårt land.
Övriga allianspartiet och Sverigedemokraterna hade redan tagit ställning mot beslutet så här gav Centerpartiet regeringen hjälp att vinna valet i september. Att alliansen inte kunnat enas i flyktingfrågan där en majoritetet av svenska folket tagit tydlig ställning ger väl också Sverigedemokraterna en extra skjuts inför valet.

Mwen beslutet i sig kan komma att få en hel del negativa konskevenser. Tro nu inte att jag är emot invandring. Jag tillhör dem som för länge sedan insett att med en åldrande befolkning är Sverige helt beroende av att få in ny arbetskraft. Men månmga av den 9000 ungdopmarna är pojkar och detta betyuder att vi får en ojämn könsfördelning i Sverige. Det är också ytterst angeläget att de flyktingar som kommer till vårt land snabbt integreras i vårt samhälle och det har vi problem med redan innan detta beslut om att låta ytterligare 9000 st stanna i Sverige.

Medmänskilighet är bra och skall uppmuntras. Men inte om vår medmänsklightet och deltagande inte uppfylls hela vägen. Om vi nu får mängder av arbetslösa ungdomar i vårt land så kommer det att skapa problem.

Det var faktiskt Cernterpartietsom som efterlyste mer fasta normer i flyktingspolitiken och sedan medverkar man själv till att det görs undantag. Märkligt…

/Leif Sparrman