- Annonser -

Moderaternas valsedel till kommunfullmäktige spikad

Moderaternas valsedel till kommunfullmäktige i Norrtälje kommun är nu klar. Listan toppas av Bino Drummond, Staffan Tjörnhammar och Ann Lewerentz.

Moderaternas valsedel tillkommunfullmäktige nästa år är nu antagen och den innehåller både gamla och nya namn. Bino Drummond, nytt oppositionsråd, toppar listan och kandiderar för sin fjärde mandatperiod i kommunfullmäktige. Efter honom står Staffan Tjörnhammar, idag biträdande oppositionsråd, som kandiderar för första gången.

– Det är en stark list med stor bredd. Vi har många nya, spännande kandidater och fortfarande stor erfarenhet representerad. Internt har vi arbetat i över ett år med att förbereda listan så att vi har ett starkt lag inför valet. Med valsedeln antagen redan innan jul kan vi verkligen fokusera på valseger nästa höst, säger Håkan Johansson, kretsordförande och ledamot i nomineringskommittén.

– Med den här laguppställningen finns alla förutsättningar för att Moderaterna ska kunna återta positionen som kommunens största parti. Norrtälje kommun behöver en ny politisk ledning för att sätta stopp för lånekarusellen och se till att kommunen på riktigt kan börja prioriterar kunskap i skolan och trygghet i äldreomsorgen, säger Bino Drummond.

Moderaterna har idag 16 ledamöter i kommunfullmäktige och åtta ersättare.

Första tio namnen på valsedeln är:

1. Bino Drummond
2. Staffan TJörnhammar
3. Ann Lewerentz
4. Lotta Lindblad Söderman
5. Roland Brodin
6. Henrik Hedensiö
7. Linda Hiort af Ornäs
8. Joanna Lewerentz Lundgren
9. Anette Tagesson
10. Kjell Jansson

För mer information:
Håkan Johansson, 070-2681078
Bino Drummond, 0738-527068

 

- Annonser -