Hemmakväll först i Sverige med ny smak av Polly

0
554

I samarbete med Cloetta har Hemmakväll tagit fram smaken Polly Frukost. De klassiska godisbitarna har fått smak av stekt ägg, bacon och vita bönor.

– Genom att kombinera frukost med godis tror vi det kan bli lättare för föräldrar att få upp sina barn till frukostbordet på morgonen, säger Ole Lindell, kategoriansvarig lösviktsgodis Hemmakväll. 

Cloetta har en lång tradition av att utveckla spännande smaker på sina produkter. Nya Polly Frukost är framtagen i samarbete med Hemmakväll, och flirtar med omvärlden i sin smaksättning. En hel kontinental frukost som får plats i en godispåse.

Polly Frukost med smak av bacon, ägg och vita bönor.

– Stekt ägg, bacon och vita bönor är inte vanliga på svenska frukostbord, men vi har alltid jobbat mycket med internationella influenser på Hemmakväll. Vi har flera olika amerikanska och brittiska godissorter i vårt utbud, så det känns naturligt att vi går ännu mer åt det hållet i vårt samarbete med Cloetta, säger Ole Lindell.

Oväntad smaksensation bäddar för fler

Polly Frukost släpps exklusivt på Hemmakväll och säljs bara under begränsad tid. Fler spännande smaker kommer troligtvis att lanseras framöver, för att bygga vidare på Hemmakvälls satsning på klassiska smaker i ny tappning. Den redan historiska Center Surströmming och nylanserade Polly Frukost banar väg för nya produkter som ligger på ritbordet. Bland annat hintar Hemmakväll om godisbitar som för tankarna till midsommar, med smak av nypotatis, dill och gräslök. Smakerna må låta annorlunda, men Polly Frukost är Ole Lindells nya favoritgodis.

– Den salta smaken av bacon gifter sig mycket fint med den mörka chokladen, mjölkchoklad och stekt ägg är en förträfflig smakkombination och vita bönor talar för sig själv. Det ska bli jätteroligt att äntligen kunna erbjuda våra kunder denna smaksensation, säger Ole Lindell.

Polly Frukost finns att provsmaka och köpa i lösviktssektionen i alla Hemmakväll-butiker i Sverige från och måndag 1 april 2019.