Idag öppnar Nordens största antikmässa på Stockholmsmässan

Idag öppnar Nordens största antikmässa på Stockholmsmässan där hela branschen samlas, där du kan fynda antikviteter och träffa ledande experter.
Några av årets höjdpunkter:
• Salvador Dalís skulpturer – ett 30-tal skulpturer visas på plats.
• Collector´s Awards – antikbranschens motsvarighet till Oscarsgalan.
• Historiska lunchen – ett gastronomiskt äventyr.

Antikmässan, 14-17 februari, tar vardagen till en ny nivå. Fynda vintage, konst och aktiviteter – allt är som vanligt till salu. I år finns också Europas största Dalí-utställning på mässan – en fantastisk samling med ett 40-tal skulpturer.

Passa även på att göra en tidsresa till 1700-talet. Fyra uppbyggda sällskapsrum ger en unik inblick i dåtidens slottsmiljö. Eller ta en paus i Samlarens Café. I caféet som är öppet alla dagar visas en unik samling av korkskruvar och reklamskyltar i emaljerad och litograferad plåt.

Andra höjdpunkter under Antikmässan:

The Collector’s Awards – antikbranschen egen Oscarsgala.
Den storslagna galan The Collector’s Awards genomförs för tionde gången. Priser delas ut i bland annat i kategorierna Årets antikhandlare, Årets förnyare och Årets samlare.
Tid: Torsdag 14 februari kl 19:00-22:30. Särskild biljett krävs.

Historiska lunchen
Besökare kan köpa biljett till den historiska lunchen – en trerättersmeny som tematiskt spänner över tre sekler, från 1600-tal till 1800-tal. Som vanligt är det antikexperten Pontus Silfverstolpe som tillsammans med vinkännaren Håkan Larsson håller i trådarna.
Tid: Lördag 16 februari kl 13:00 – 14:30. Särskild biljett krävs.