Invigning av nya parken i Edsbro på torsdag – ”Bjuds på korvgrillning och eldshow”

Den nya parken i Edsbro är klar och ska invigas torsdagen den 8:e november kl. 17:00 – 19:00, med show av eldslukare, fika, korvgrillning och allmänt höstmys i brasornas värme och fladdrande sken

När Edsbros park invigs är det kl. 18:00 en eldshow för besökarna

Det bjuds på korvgrillning och eldshow, samtidigt som Hembygdsföreningen har aktiviteter och bjuder på fika. Missa inte chansen att få höra om järnvägstiden och Edsbros historia.

Parken har utformats med en grillplats i anslutning till boulebanan och två blommande häckar. I parkens västra del finns körsbärsträd som ska utgöra en naturlig gräns mot vägen. Parkens öppna yta är tänkt att bjuda in till aktiviteter, sommar som vinter.

Parken invigs av Tommy Lundqvist (C) som är ordförande i Teknik- och klimatnämnden kommer vara på plats och kan svara på frågor om parken och ger hans syn på ortens utveckling.

I parken finns även konstverket Regnbågen, som skänkts av Alf Olsson vid Hembygdsföreningens 80-års firande. Den står nu belyst på den gamla perrongen.

Om evenemanget:

Torsdagen den 8:e november kl. 17:00 – 19:00

Eldshow startar kl. 18:00

Under evenemanget så kommer Edsbro skola att ha en marknadsplats. Besökare är välkomna att ta en promenad i den nya parken och ta del av elevernas företagsamhet, där diverse godsaker erbjuds.