- Annonser -

På söndag den 9 december är det julmarknad i Norrtälje. Det innebär att gatorna i stadskärnan är avstängda för trafik mellan klockan 08.00 och 18.30.

Avspärrning av gator och p-platser i samband med julmarknaden den 9 december 2018. Kvarngårdens parkeringsplats stängs av redan på lördag klockan 18. Viss trafik till och från fastigheterna tillåts i samråd med arrangören.

Det ska gå att komma åt sina fastigheter för boende och eventuella leveranser eller transport av sjuka och rörelsehindrade. Även blåljus kommer att ha fri väg genom avspärrat område (gäller dock inte vid Lilla bron som är avstängd på grund av reparation fram till 8/2). Parkeringsplatser på Stora Brogatan, Hantverkaregatan och Lilla Brogatan tas i anspråk för marknadsstånd.

Ett annat arbete i närområdet pågår samtidigt i helgen – rivning av smågatsten på Billborgsgatan mellan Danskes gränd och Stora Brogatan. Genomfart kommer inte vara möjlig, trafiken leds om på Stora Brogatan och Hantverkaregatan.

Besökare till stadskärnan hänvisas till de stora parkeringsplatserna vid Danskes gränd (kv. Thor) och Tullportsgatan (kv. Jupiter). Kom ihåg att ingen registrering i P-automaten krävs på lördag efter klockan 13 samt under söndag i enlighet med skyltning vid infart.

Källa: Norrtälje kommun

- Annonser -