Mediestrategen, författaren och föreläsaren Brit Stakston medverkar i måndagens God Morgon Roslagen – Radio Roslagen

Hur förändras medielandskapet? Vikten av lokala medier? Sociala medier?

0
306
Av Lena Dahlström - Eget arbete, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=29967724

Radio Roslagen gästas i morgondagens God morgon Roslagen (08:00-09:00) av Brit Stakston. Det är som vanligt Radio Roslagens programledare Daniel Toresson som leder programmet med hjälp av Bosse Otterström.

För några år sedan utnämndes Brit Stakston till en av Sverige inflytelserika personerna inom digital media i Sverige. Idag driver hon egen PR byrå och är en av grundarna till Blank Spot Project tillsammans med Martin Schibbye. Blank Spot är ett initiativ för att stödja oberoende kvalitetsjournalistik, som nominerats till Stora journalistpriset. Verkliga Sverige och #backademokratin är några av de ämnen Blank Spot drivit, du kan läsa mer om det här.

Brit Stakston är föreläsare, mediestrateg, moderator, författare och entreprenör. Du kan läsa mer om henne genom att klicka här.

Hur förändras medielandskapet? Vikten av lokala medier? Sociala medier?

Detta är en av de frågor som kommer att tas upp under programmet. Du som lyssnare kan som vanligt ställa dina frågor direkt via chatten eller genom att ringa in till studion på tel: 0176-161 00.


Radio Roslagen
Norrtälje: 107,8 mhz
Hallstavik: 104,1 mhz
Eller lyssna på webbradion genom att klicka här

Den populära radiokanalen Radio Roslagen sänder flera relevanta program och du kan ta del av hela veckans programtablå genom att klicka här.