Nu är det dags för säljstart av BoKlok-lägenheter i Norrtälje

0
209
Illustration av trädgårdssida med altaner/balkonger och gräsytor, BoKlok Solbacka i Norrtälje.
På tisdag, den 25 september, startar försäljningen av BoKlok-lägenheter på Solbacka, Norrtälje. Försäljningen kommer att ske i Grindskolans matsal i Norrtälje, kl. 18. Intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan och sedan dras en turordningslista som bestämmer vem som får välja lägenhet först, som nummer två, nummer tre osv. Inflyttning är beräknad till hösten 2019. 

På Solbacka i Norrtälje ska BoKlok bygga 36 lägenheter. Lägenheterna kommer att ha ett, två, tre eller fyra rum med en yta på 31, 55, 72 respektive 85 kvm. Alla lägenheter kommer att ha fransk balkong, balkong eller egen altan. De byggs som bostadsrätter och priset för en tvårumslägenhet kommer att vara från 1 410 000 kr, med en boendekostnad för avgift till bostadsrättsförening och beräknad ränta på ca 4500 kr.

– Norrtälje är en härlig stad och det känns fint att få vara med i dess utveckling. Solbacka ligger nära Norrtälje centrum med allt det har att erbjuda, samtidigt som hela Roslagen ligger för ens fötter och det är smidigt att pendla till både Stockholm och Uppsala, säger Ilhan Yildiz, projektledare på BoKlok.

Bostäderna kommer att fördelas genom offentlig turordningsdragning. Det betyder att en turordningslista upprättas på säljstarten och kunder får välja den bostad som passar dem bäst utifrån det turordningsnummer de tilldelats.

– Genom vår turordningslista får alla möjlighet att välja boende utan att behöva armbåga sig fram i en budgivning. Genom att utesluta budgivning vet man också alltid vad slutpriset blir, och inga dolda avgifter tillkommer. Eftersom allt sker på samma kväll samlar vi också kunderna och alla får träffa sina blivande grannar. Det känns fint!, säger Ilhan Yildiz.

Solbacka ligger i den nordöstra delen av Norrtälje omgivet av stora grönområden med natur och motionsspår samt gång- och cykelvägar. Här finns förskola, skola, bank, bensinstation och mataffär inom promenadavstånd. Norrtälje centrum med brett utbud ligger endast 2,5 km bort och Stockholm, Uppsala och Arlanda nås inom en timme.