Nu går det att betala parkeringsavgift med mobilen i stadskärnan

0
387

Från och med idag så går det att betala parkeringsavgifter via mobilen. Du kan registrera och betala din parkering via SMS Park som är leverantör av lösningen. På detta sätt slipper du leta efter biljettautomat, köa och betalar enbart för den tid du nyttjar.

I appen så kan du starta, förlänga och avsluta parkeringen eller så kan du skicka ett SMS för att starta och avsluta din parkering. För att använda telefonparkering så behöver du zonkoden för parkeringen där din bil står, den hittar du på SMS parks skyltar på aktuell parkering eller infoblad. SMS park-appen laddas ned från App Store eller Google Play, sök efter ”SMS Park”.

SMS park debiterar dig en gång i månaden för dina parkeringar och du kan betala på fyra olika sätt: kort, faktura, e-faktura eller SMS-faktura. Faktura på papper kostar 25 kr medan de andra betallösningarna är gratis. Om du inte väljer ett betalsätt så kommer du att få faktura på papper. Du loggar in på SMS parks hemsida och kan där ändra betalsätt.

För mer information om SMS Park så kan du besöka deras hemsida https://smspark.se eller kontakta deras kundsupport på tel: 0772-10 10 10