Nya lokalen precis ovanför resturang Ett Glas
- Annonser -

Nu satsar Radio Roslagen (107,8 & 104,1) och Norrtelje Nyheter för att fortsätta expandera och vara det ledande oberoende mediahuset i Norrtälje. Under de närmaste veckorna kommer verksamheten att flytta till mer lämpliga lokaler.

Den nya lokalen ligger precis ovanför den populära restaurangen Ett Glas och nyttjades för ett par år sedan av just Radio Roslagen. Nya adressen är: Posthusgatan 1, 1 Tr, SE-761 30 Norrtälje.

”Det här känns väldigt roligt och ligger helt i linje med Radio Roslagens expansion”, säger Janne JB Bengtsson programchef på Radio Roslagen.

Det kommer att byggas upp en ny upphottad studio för Radio Roslagen. Under slutet av november och december kan det vara lite stökigt när flyttlassen går och två moderna studios finns i drift. Ambitionen är att det inte ska bli några störningar i sändningarna.

”Äntligen får vi möjligheten att skapa en state-of-the-art studio i de fräscha lokalerna, det känns toppen”, säger Bosse Otterström som är en mycket uppskattad medarbetare på Radio Roslagen.

För Norrtelje Nyheter innebär det att redaktionen får fler arbetsplatser och kommer fortsätta förmedla gratis lokala nyheter, samhällsinformation, kultur, nöje och annat från hela Roslagen och Skärgården. Det kommer även finnas möjlighet för andra att hyra en arbetsplats i det nya kontoret.

”På en skala 0 – 10 så är det här en klockren 10:a – lokalen är helt rätt för Norrtelje Nyheter”, säger Daniel Toresson delägare och ansvarig utgivare för Norrtelje Nyheter.

Ny grafisk profil har tagits fram för både Radio Roslagen och Norrtelje Nyheter som fortsätter sin expansion. Under 2019 kommer flera satsningar både redaktionellt och som kraftfulla erbjudanden till annonsörer för att fortsätta vara oberoende och gratis för läsare och lyssnare.

”Det blir lite stökigt under flytten men det är ett naturligt steg i den strategin och expansionen som nu genomförs för Norrtelje Nyheter och Radio Roslagen.

Det här kommer alla i Norrtälje gynnas av. Vi återkommer med en formell invigning i januari när flytten är genomförd. Det här blir bra för våra duktiga programledare, leverantörer, medarbetare, lyssnare, läsare, annonsörer och andra intressenter”, säger Johan Pensar tf VD och delägare i Radio Roslagen AB och Norrtelje Nyheter.

Från den 1:a januari 2019 så bedrivs verksamheten från den nya lokalen.

 

- Annonser -