Skärgården är lika vacker på vintern
- Annonser -

Den 2 februari 2019 arrangerar Visit Roslagen tillsammans med Söderarm AB en heldagstur till ytterskärgården med en unik möjlighet att uppleva Söderarms vinterlandskap och få upplevelsen av att åka isgående båt.

Söderarm ligger på ön Torskär vid yttersta havsbandet i Stockholms norra skärgård, på gränsen till Ålands Hav. Mitt på ön ståtar den gamla fyren från 1839.

– Sommarens turer till Söderarm var mycket populära och många tog chansen att uppleva skärgården sommartid. Med denna tur vill vi ge besökare möjlighet att också få uppleva ytterskärgårdens fantastiska vinterlandskap, säger Gisela Norén, VD Visit Roslagen.

Resan går genom Söderarms vackra skärgård med isgående båtar och på vägen finns chans att se både säl och havsörn. Lunch och en guidad tur runt ön ingår, men under dagen finns också tid att besöka muséet, ta en titt i hantverksboden och följa med på en tur upp i fyren.

– Söderarm är fantastiskt alla årstider, men enligt min mening är vintern vackrast. Vintertid är det svårare att ta sig hit. Därför ser vi mycket fram emot att få välkomna besökare denna dag, säger Anngret Andersson, Söderarm AB.

Antalet platser på turen är begränsat och du bokar din plats här.

- Annonser -