- Annonser -

Vi har fått information om att Sara Hansson, nummer sju på Socialdemokraternas vallista har beslutat lämna det Socialdemokratiska partiet i Norrtälje kommun.

Sara Hansson lämnade sina uppdrag i höstas som kommunalpolitiker och nu lämnar hon alltså helt det Socialdemokratiska partiet och politiken.

I samtal med Sara Hansson säger hon att det har fungerat bra med samverkansstyret i kommunen ”men på riksplanet är jag mycket besviken. Den socialdemokratiska politiken har drabbat mig hårt personligen och jag kan inte längre försvara den, inte heller vill jag stå till svars för något jag inte gjort eller sagt. Det är ytterligare en ” tung ryggsäck” som jag tar av mig”.

Hon berättar vidare att sjukförsäkringen, utförsäkringen, arbetsmarknaden och utbildningsfrågorna är något som har fått henne att tänka om.

Sara Hansson har under flera år varit verksam inom kommunalpolitiken i Norrtälje kommun. Hon var en av de yngsta kvinnliga ledamörerna i fullmäktige innan hon hoppade av i höstas bland annat då hon och hennes familj utsattes för hot med rasistiskt innehåll.

- Annonser -
DELA