- Annonser -

Du har väl bokat hela lördagen den 2 juni för ett besök på Custom Bike Show i Norrtälje. Varje år arrangerar motorcykelklubben i Norrtälje (Twin club)detta evenemang som absolut måste ingå i Norrtälje kommuns varumärke. Att det blir Custom Bike Show första lördagen i juni är lika säkert som att det blir julafton den 24 december varje år.

Custom Bike Show är naturligtvis ”lilla julafton” för alla som gillar att frossa i hojar av alla de slag. Här visar man upp det käraste man har, kromen blänker och musiken dånar. Men det finns mycket mer kul på denna dag i parken. Här kan du köpa något att dricka eller äta, något att klä dig fint i eller kanske något hojtillbehör.

Har man varit på Custom Bike Show bör man också reservera den 14 juli då American Car Show går av stapeln i Norrtälje. Ja man börjar faktiskt med en Förfest redan den 13 juli. Det kommer naturligtvis bli svårt att slå publikrekordet från förra året  då man firade jubileum med Jerry Williams på scen men det kommer alltid mycket folk till American Car
Show och massor av utställningsbilar kommer att pryda såväl park som gator.

En sommar i Norrtälje utan Custom Bike Show och American Car show är ingen riktig sommar. Skulle man behöva spänning mellan evenemangen så rekommenderas ett besök i Hallstavik där Rospiggarna som vanligt håller hov. I år blir det extra roligt i Hallstavik när man kör GP tävling. Kan vi räkna med nya publikrekord.

- Annonser -