- Annonser -

Måndagen den 19 och tisdagen den 20 mars är det begränsade öppettider på kommunens tre badhus. Anledningen är att kommunens personal under våren ska vidareutbildas, och det gäller även de som jobbar på badhusen.

Badhusen i Hallstavik och Rimbo håller normalt stängt på måndagar, så där blir det ingen skillnad. Däremot är det fortsatt stängt även under tisdagen.

Även Norrtälje badhus påverkas av personalens utbildning. Här är badhuset öppet klockan 06:30-12:00 både måndagen den 19 och tisdagen den 20 mars. Undervisningsbassängen är dock avstängd hela dagen både måndag och tisdag. Även här är alla gruppaktiviteter inställda dessa dagar. Alla gruppaktiviteter under måndagen och tisdagen är helt inställda på samtliga badhus.

– Vi har lyckats få in vikarier, vilket gör att vi kan hålla öppet halva dagen på Norrtälje badhus både måndag och tisdag. Den som köpt terminskort för gruppträning, som exempelvis vattengympa, kommer att bli kompenserad för utebliven gruppträning med ett extra tillfälle i slutet av terminen, säger Tim Greneby som är chef för kommunens badhus.

Källa: Norrtälje kommun

- Annonser -