- Annonser -

Iréne är född på ön Vållö i Mönsterås kommun i Småland och är en van skärgårdsbo. Uppväxten i skärgården har lärt henne mycket om de utmaningar och möjligheter som det innebär att växa upp på en ö. Hon har drivit eget företag, varit stadsdirektör i Stockholm Stad, VD för Stockholms Stadshus och arbetar idag som Finanslandstingsråd i Stockholms Läns Landsting.

Idag bor hon i Täby och spenderar mycket tid på ön Vållö där hon är engagerad i den lokala utvecklingen. Hennes hjärtefrågor är att alla 2,3 miljoner boende i Stockholms län ska få tillgång till Sveriges bästa sjukvård och kollektivtrafik. På ön Vållö försöker hon förbättra för bofasta och driver frågan att Kalmar ska köpa in en ambulanshelikopter för att rädda liv.

Innan Iréne tog sig an Stockholms läns utmaningar var hon djupt engagerad i fiskefrågor, fri Radio/TV och försvarsfrågor. Engagemanget för en levande skärgård och fisket finns fortfarande kvar.

Programledare i God Morgon Roslagen är som vanligt Daniel Toresson och i programmet kommer det diskuteras aktuella skärgård- och landsbygdsfrågor som är högaktuella i Norrtälje kommun. Du lyssnar som vanligt på 104,1 och 107,8 – varmt välkommen att ringa in eller ställa frågor via Radio Roslagens chatt.

- Annonser -