- Annonser -

Onsdagen den 13 juni blir det stor fest i Societetsparken i Norrtälje. Skolavslutningen firas med JLC, Tony Irving, Cilla Hector och streetdance av högsta klass.

Klockan 16.00 startar skolavslutningsprogrammet i Societetsparken i Norrtälje. Eftermiddagens konferencier Tony Irving kommer att med hjälp av en lång rad gästartister se till att årets firande blir en minnesvärd tillställning.

Under hela programmet, det vill säga till och med klockan 19.00 kommer JLC att vara i parken, och umgås, snacka och spela pingis med alla ungdomar som är på plats. JLC består av de tre killarna Jonas Fagerström, Lukas Simonsson och Carl Deman, och under sin gemensamma förkortning skapar de filmer på Youtube. De är bland de mest populäraste youtubers just nu, och deras filmer har visats över 50 miljoner gånger sammanlagt.

– JLC kommer inte att ha något eget scenprogram, men de kommer att väcka mycket uppmärksamhet i parken, det är jag säker på, säger Mikaela Martinsson på Norrtälje kommun, som jobbar som samordnare för Mitt Lov.

På scenen blir det både rap, dans och allsång. Akira Nossborn är en streetdansare som slog igenom i Talang 2009, och är både låtskrivare och sångare, men framförallt dansare. Efter sitt uppträdande kan intresserade få lära sig lite streetdance på plats i parken.

– Under eftermiddagen blir det också DJ-skola i parken, och på slutet av festen kan man få spela upp det man lärt sig. Det blir dessutom gratis korv, popcorn och sockervadd som många av företagen sponsrar med, säger Mikaela Martinsson.

- Annonser -