- Annonser -

Vd för Norrtälje Energi Anna Josefsson lämnar bolaget efter sju år. Hon har fått ett nytt uppdrag som vd för Södertörns Fjärrvärme. Anna Josefsson har varit vd för Norrtälje Energi sedan 2010.
– Jag är stolt över mycket vi har åstadkommit under mina sju år som vd. Utmaningarna i ett medelstort energibolag med flera verksamheter är många vilket kräver en viss uthållighet. Det har varit en fantastisk tid med fantastiska medarbetare, men nu är tiden mogen för mig att gå vidare med nya utmaningar, säger Anna Josefsson.

Processen för att hitta en efterträdare är igångsatt.

— Vi vill först och främst gratulera Anna till hennes nya arbete, men även gratulera Södertörns Fjärrvärme till en lyckad rekrytering. Styrelsen kommer nu påbörja arbetet med att hitta en ny vd till bolaget och vi siktar på att landa rekryteringen så snabbt som möjligt. Bolaget står inför en spännande tid och vi ser utmaningar på ett antal områden, och det ska bli intressant att se vilka nya steg vi kommer kunna ta med en ny vd vid rodret, säger Kristian Krassman, styrelseordförande för Norrtälje Energi.

- Annonser -
DELA